Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Minimordor's 11th (1434119) - Arosa Patriots (1579001) » 351934279: T35/J9/VI

Liga 351934279 Información oficial sobre el partido 351934279 en Hattrick

31.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 9 / VI.824 (15142)

INTER DE BURJASSOT Alineación oficial del equipo 'INTER DE BURJASSOT' en el partido 4 - 0 JOSEKAS Alineación oficial del equipo 'JOSEKAS' en el partido
Miguel Ângelo Bento (30') 1 - 0
Filippo Oerliker (31') 2 - 0
Pablo Trigo (51') 3 - 0
Pablo Trigo (77') 4 - 0
INTER DE BURJASSOT Alineación oficial del equipo 'INTER DE BURJASSOT' en el partido 4 - 0 JOSEKAS Alineación oficial del equipo 'JOSEKAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
INTER DE BURJASSOT Alineación oficial del equipo 'INTER DE BURJASSOT' en el partido 3 - 1 JOSEKAS Alineación oficial del equipo 'JOSEKAS' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

INTER DE BURJASSOT

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): BURJASSOT prenia la batuta de l'encontre al minut 30, quan en Miguel Ângelo Bento va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a BURJASSOT i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 31 minuts de joc. Mentre en Filippo Oerliker el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 119 Minuto 51 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip BURJASSOT va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Pablo Trigo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Pablo Trigo de BURJASSOT va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Henri Sirkiä gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Oldřich Plíhal va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Trigo de BURJASSOT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 28 de partit, quan un jugador de BURJASSOT, en Kazumichi Tsukawaki, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

JOSEKAS

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Maro Brei va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 252 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Călin Rădan ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): JOSEKAS va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 76, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Mariusz Wołosowicz.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rolf Schlesinger.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 62 (Lesión): El jugador de JOSEKAS Paulus Lapstra va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. David Casanovas va entrar en el seu lloc.