Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fumanchester Pity (439750) - Rayo Langreo (1431172) » 351958083: T35/J10/VII

Liga 351958083 Información oficial sobre el partido 351958083 en Hattrick

07.01.2012 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 10 / VII.225 (38261)

C.D. Forenses Alineación oficial del equipo 'C.D. Forenses' en el partido 0 - 3 Rayo Madrilense Alineación oficial del equipo 'Rayo Madrilense' en el partido
0 - 1 Lucio Abaña (6')
0 - 2 Ramón Elezarriaga (19')
0 - 3 Adolfo Fontidueña (83')
C.D. Forenses Alineación oficial del equipo 'C.D. Forenses' en el partido 0 - 3 Rayo Madrilense Alineación oficial del equipo 'Rayo Madrilense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Forenses Alineación oficial del equipo 'C.D. Forenses' en el partido 2 - 0 Rayo Madrilense Alineación oficial del equipo 'Rayo Madrilense' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Forenses

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Matthijs Luttikhuis hauria d'haver estat gol al minut 9 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 207 Minuto 68 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Matthijs Luttikhuis va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 200 Minuto 76 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 76 amb una falta ben llançada per en Alessandro Mencucci, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Matthijs Luttikhuis va marxar de Salbatore Azarola en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Forenses van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kuba Radzik.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74, Horea-Răzvan Anghelescu de Forenses es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Rayo Madrilense

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): Madrilense va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 6, quan Lucio Abaña, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Madrilense van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Ramón Elezarriaga.
  • 186 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Madrilense va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Adolfo Fontidueña rematés de volea a la xarxa. El 0 - 3 pujava al marcador al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en José Cortazar, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en José Cortazar va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 12 (Tirita (médico)): José Cortazar es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.