Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ANTITOT TEAM (489307) - cabra (775660) » 351981560: T35/J13/VII

Liga 351981560 Información oficial sobre el partido 351981560 en Hattrick

28.01.2012 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 13 / VII.644 (38680)

ANTITOT TEAM Alineación oficial del equipo 'ANTITOT TEAM' en el partido 0 - 3 Tiki taka tim Alineación oficial del equipo 'Tiki taka tim' en el partido
0 - 1 Ignacio Matas (17')
0 - 2 Mirek Velíšek (18')
0 - 3 Juan Pedro Sacherini (48')
ANTITOT TEAM Alineación oficial del equipo 'ANTITOT TEAM' en el partido 0 - 3 Tiki taka tim Alineación oficial del equipo 'Tiki taka tim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ANTITOT TEAM Alineación oficial del equipo 'ANTITOT TEAM' en el partido 1 - 1 Tiki taka tim Alineación oficial del equipo 'Tiki taka tim' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 36,9 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ANTITOT TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Ondřej Vitásek i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a ANTITOT, però el xut de Alberto Forastero va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Nicasio Guisande va disposar d'una bona oportunitat al minut 80, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicasio Guisande de ANTITOT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Félix Gago va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gabriel Pemán Casanova.

Tiki taka tim

Goles Goles

  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Tiki va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ignacio Matas va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 182 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mirek Velíšek, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Juan Pedro Sacherini va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tiki va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mirek Velíšek va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juan Carlos Morlanes després de 62 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Félix Gago va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Mirek Velíšek s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Era el minut 31 quan després d'una dura entrada, el jugador Albert Klanglind de Tiki s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Tiki va fer una substitució al minut 79. Naguan Musa va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Agustín Tomás Ventura Román.