Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Danielinho F.C. (797388) - F.C. TATOGORRI (436929) » 362031522: T35/R5

Copa 362031522 Información oficial sobre el partido 362031522 en Hattrick

30.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 5

Danielinho F.C. Alineación oficial del equipo 'Danielinho F.C.' en el partido 0 - 2 F.C. TATOGORRI Alineación oficial del equipo 'F.C. TATOGORRI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Danielinho F.C. Alineación oficial del equipo 'Danielinho F.C.' en el partido 1 - 4 F.C. TATOGORRI Alineación oficial del equipo 'F.C. TATOGORRI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,2 % 0,3 % 92,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Danielinho F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 67 minuts, en Marcel Vohradský no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 214 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Jorge Javier Gil de Vivero quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a Danielinho! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Danielinho Jorge Javier Gil de Vivero quasi va assolir l'empat al minut 71 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 3 (Lesión leve): Teodulo Lagoc de Danielinho va abandonar el terreny de joc després de 3 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Nico Dax va entrar en el seu lloc.

F.C. TATOGORRI

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de TATOGORRI va ser finalitzada des de l'esquerra per Sayed El-Kayed al minut 38. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Jean Durand de TATOGORRI va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 40 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Gundolf Hardung va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ahmed Abularach va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): Sayed El-Kayed semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.