Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D Kamikazes (123910) - MaRKeZ TeaM (310036) » 367374628: T36/J11/VI

Liga 367374628 Información oficial sobre el partido 367374628 en Hattrick

05.05.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / VI.201 (14519)

R.C.D Kamikazes Alineación oficial del equipo 'R.C.D Kamikazes' en el partido 3 - 2 Abelendo Forever F.C Alineación oficial del equipo 'Abelendo Forever F.C' en el partido
0 - 1 Juan Carlos Sevilla (23')
0 - 2 Gianni Terribile (34')
Heiko Somnitz (67') 1 - 2
Cvetko Tadić (69') 2 - 2
Giorgio Fueter (70') 3 - 2
R.C.D Kamikazes Alineación oficial del equipo 'R.C.D Kamikazes' en el partido 3 - 2 Abelendo Forever F.C Alineación oficial del equipo 'Abelendo Forever F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.C.D Kamikazes Alineación oficial del equipo 'R.C.D Kamikazes' en el partido 1 - 0 Abelendo Forever F.C Alineación oficial del equipo 'Abelendo Forever F.C' en el partido
Tiene suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D Kamikazes

Goles Goles

  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 67, el Kamikazes va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Heiko Somnitz, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Kamikazes una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Cvetko Tadić, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 69.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Kamikazes va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 70 Giorgio Fueter va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Patrizio Biffino va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Kamikazes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 203 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Kamikazes va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Patrizio Biffino va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Efgenijus Lazauskis va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Abelendo Forever F.C

Goles Goles

  • 140 Minuto 23 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Abelendo el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Juan Carlos Sevilla va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): El Abelendo era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Gianni Terribile va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): El Abelendo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 55, però en Gianni Terribile va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 286 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 76, un contraatac del Abelendo no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Juan José Núñez perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mikael Törning de Abelendo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.