Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Cripton (312587) - panchclub (1433230) » 367424946: T36/J2/VII

Liga 367424946 Información oficial sobre el partido 367424946 en Hattrick

03.03.2012 15:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / VII.76 (38112)

Atletico Cripton Alineación oficial del equipo 'Atletico Cripton' en el partido 3 - 3 Batallador Alineación oficial del equipo 'Batallador' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Cripton Alineación oficial del equipo 'Atletico Cripton' en el partido 2 - 1 Batallador Alineación oficial del equipo 'Batallador' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,2 % 0,9 % 11,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Cripton

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 28 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Atletico. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Francisco Javier Vilches xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Atletico equilibrava la balança al minut 78. En Francisco Calahorra, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 113 Minuto 88 (Gol por la derecha): Els jugadors del Atletico amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 88, deixant Jonathan Huarte en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Atletico va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Plutarco Fuente en un 1 contra 1 amb el porter Valerian Kadurin, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Calahorra de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.

Batallador

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 20, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Raül Prats es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Nicolás Nalda que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 116 Minuto 87 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Teemu Kalliojärvi sempre és una garantia. Al minut 87, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Nicolás Nalda marcar el 2 - 3 per al Batallador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 29, quan en Kerewin Heijn va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 215 Minuto 48 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Teemu Kalliojärvi quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adam Zakowiecki.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Kerewin Heijn de Batallador va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.