Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manchaster Bicy (775441) - calavera, c.f. (311914) » 367644399: T36/J1/IX

Liga 367644399 Información oficial sobre el partido 367644399 en Hattrick

25.02.2012 15:40:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / IX.923 (61194)

Manchaster Bicy Alineación oficial del equipo 'Manchaster Bicy' en el partido 3 - 2 Trosmas Alineación oficial del equipo 'Trosmas' en el partido
Mike Geradstetten (35') 1 - 0
Pelayo Cachero (44') 2 - 0
2 - 1 Joaquim Maia (44')
Arno Borscheid (76') 3 - 1
3 - 2 Ramón Nogueras (80')
Manchaster Bicy Alineación oficial del equipo 'Manchaster Bicy' en el partido 3 - 2 Trosmas Alineación oficial del equipo 'Trosmas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Manchaster Bicy Alineación oficial del equipo 'Manchaster Bicy' en el partido 3 - 3 Trosmas Alineación oficial del equipo 'Trosmas' en el partido
Tiene un resultado normal 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,6 % 26,4 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manchaster Bicy

Goles Goles

  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Manchaster sempre confia amb les genialitats d'en Mike Geradstetten; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pelayo Cachero es va introduir dins la defensa central al minut 44, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Manchaster va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Arno Borscheid va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Mike Geradstetten va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Matyáš Podhorný, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Arno Borscheid, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Matyáš Podhorný va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sajjad Rastinpour de Manchaster va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Oliver Hobson ocupà el lloc d'en Ben Lukas Sassi al 44 minuts, dos minuts després que el jugador de Manchaster quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Jaroslav Zápotocký que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Leopoldo Valle no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Trosmas

Goles Goles

  • 152 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Joaquim Maia va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 80, el jugador visitant Ramón Nogueras va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 12 (Ocasión de falta): En 许 (Xu) 海方 (Haifang) va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 12. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Albert Casademont va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Trosmas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pauliño Terrazo va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a 许 (Xu) 海方 (Haifang) sol davant la porteria al minut 40, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 11, Esteban Pizzarro de Trosmas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Díaz de Cedron de Trosmas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): En Paolo Sapone de Trosmas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Palomo Valencia va prendre el seu rol al minut 17.