Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Insuperables FC (1592598) - cf salami (1372376) » 367913933: T36/J1/X

Liga 367913933 Información oficial sobre el partido 367913933 en Hattrick

25.02.2012 14:25:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / X.3688 (182255)

CSKA Berga Alineación oficial del equipo 'CSKA Berga' en el partido 2 - 1 CTA Tarragona Alineación oficial del equipo 'CTA Tarragona' en el partido
Mihai Strungaru (75') 1 - 0
Rigoberto Sandoval (77') 2 - 0
2 - 1 Pràxedes Dalí (85')
CSKA Berga Alineación oficial del equipo 'CSKA Berga' en el partido 2 - 1 CTA Tarragona Alineación oficial del equipo 'CTA Tarragona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CSKA Berga Alineación oficial del equipo 'CSKA Berga' en el partido 6 - 0 CTA Tarragona Alineación oficial del equipo 'CTA Tarragona' en el partido
Es un cenizo 5.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSKA Berga

Goles Goles

  • 124 Minuto 75 (Gol de penalti): Al minut 75 l'àrbitre va premiar Berga amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Mihai Strungaru va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Berga va aconseguir el 2 - 0 quan Rigoberto Sandoval va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Berga va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Diego Valcárcel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Miguel Bara.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Diego Dalpas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Berga.
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Mihai Strungaru es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Berga va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Félix Virués en un 1 contra 1 amb el porter Miguel Bara, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Agilbert Caspar de Berga va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rigoberto Sandoval. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Valcárcel de Berga amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 59 (Evento clima: sol, OK técnico): Agilbert Caspar semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

CTA Tarragona

Goles Goles

  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): En Eliseo Varjas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Tarragona, un peu providencial d'en Pràxedes Dalí va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Juan Fernando Quemada no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Joan Salvador Altimis estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Rubén Calvo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ricardo Nievas Peña.