Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Sifón (1591561) - SpanisHell (1462416) » 377095144: T36/R3

Copa 377095144 Información oficial sobre el partido 377095144 en Hattrick

07.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 3

Sporting de Sifón Alineación oficial del equipo 'Sporting de Sifón' en el partido 4 - 2 UD Mahon Alineación oficial del equipo 'UD Mahon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting de Sifón Alineación oficial del equipo 'Sporting de Sifón' en el partido 1 - 2 UD Mahon Alineación oficial del equipo 'UD Mahon' en el partido
Tiene bastante suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,7 % 52,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Sifón

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Sporting prenia la batuta de l'encontre al minut 21, quan en Bruno Protásio va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 124 Minuto 48 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 48 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Michel Bonta llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Renato Santarpia va anar directament als peus de Fernando Paredes que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Juan Piedrafita es va introduir dins la defensa central al minut 65, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Sporting va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vittorio Incatasciato ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Sporting per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Mario Ríos va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Piedrafita.

UD Mahon

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): Als 25 minuts de partit, Francisco Elizabelar de Mahon va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Un mica després, Anselm Anglès de Mahon va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Juan Piedrafita va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 32 de joc.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Giulio Nini, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però David Goosens no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Mahon va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Teodoro Resa va quedar-se sol davant el porter Giulio Nini, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): David Macua López quasi aconsegueix empatar per Mahon al minut 49, però Giulio Nini va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 74 de partit, quan un jugador de Mahon, en Amitai Weissberg, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.