Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amadeu's Team (801012) - Lobojo team (775480) » 377516672: T36/R5

Copa 377516672 Información oficial sobre el partido 377516672 en Hattrick

21.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 5

Amadeu's Team Alineación oficial del equipo 'Amadeu's Team' en el partido 3 - 2 Lobojo team Alineación oficial del equipo 'Lobojo team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Amadeu's Team Alineación oficial del equipo 'Amadeu's Team' en el partido 4 - 3 Lobojo team Alineación oficial del equipo 'Lobojo team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,6 % 15,3 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amadeu's Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats van embogir quan en Javier Orea va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Amadeus.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, Amadeus va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Luis Rocasolano, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 94 (Gol evento especial córner peinado): Amadeus va aconseguir el 3 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Samuel Moncada Luna, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Onno Plaizier que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Luis Rocasolano, el jugador de Amadeus va ser expulsat al minut 38.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): El jugador de Amadeus Andrzej Ziemiński va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Luis Rocasolano va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): David Cantoni de Amadeus va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Onno Plaizier va entrar en el seu lloc.

Lobojo team

Goles Goles

  • 153 Minuto 41 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Lobojo seguien lluitant fins al final. Al minut 41, fruit d'aquests esforços, Pablo César Turano va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): Lobojo van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 68, quan Jorge Canningham va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jorge Canningham ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Batista Serras s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 41 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Pablo César Turano no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Frank Airo. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.