Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Callobre CF (800539) - Revertidos (488718) » 382894845: T37/J1/V

Liga 382894845 Información oficial sobre el partido 382894845 en Hattrick

16.06.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / V.73 (5586)

La Cenicienta Alineación oficial del equipo 'La Cenicienta' en el partido 3 - 3 Pambolisucre Alineación oficial del equipo 'Pambolisucre' en el partido
0 - 1 Arnaut Goikoetxea (38')
Addison Besteiro (44') 1 - 1
Ernesto Ramos Platón (68') 2 - 1
2 - 2 Mauricio Froyd (79')
2 - 3 Antero Cardemil (85')
Txema Ilumberri (89') 3 - 3
La Cenicienta Alineación oficial del equipo 'La Cenicienta' en el partido 3 - 3 Pambolisucre Alineación oficial del equipo 'Pambolisucre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Cenicienta Alineación oficial del equipo 'La Cenicienta' en el partido 2 - 0 Pambolisucre Alineación oficial del equipo 'Pambolisucre' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Cenicienta

Goles Goles

  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Passat el minut 44 de joc, Addison Besteiro facilitava les coses al Cenicienta amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ernesto Ramos Platón de Cenicienta aconseguir un gol al minut 68 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Cenicienta aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Txema Ilumberri va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Addison Besteiro va estar a punt d'empatar per a Cenicienta quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Simó Costa va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Vladimir Glibo hauria d'haver estat gol al minut 40 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després de 44 minuts, Txema Ilumberri va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 15 (Tirita (médico)): Vladimir Glibo va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Cenicienta estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Txema Ilumberri ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Jordi Triadó estava fent un bon partit.

Pambolisucre

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Pambolisucre va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Arnaut Goikoetxea va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Mauricio Froyd per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 140 Minuto 85 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Pambolisucre el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Antero Cardemil va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pambolisucre va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Borja Ascariz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pambolisucre, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Borja Ascariz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pambolisucre va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mauricio Froyd va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zoè Cruz de Pambolisucre la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberte Avis de Pambolisucre va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Antero Cardemil no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.