Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carracedo F.C. (309871) - Los raudos (1334202) » 382904088: T37/J2/V

Liga 382904088 Información oficial sobre el partido 382904088 en Hattrick

23.06.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 2 / V.238 (5751)

Carracedo F.C. Alineación oficial del equipo 'Carracedo F.C.' en el partido 2 - 2 Athletic Club Erandio Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Erandio' en el partido
Leopoldo Viña (6') 1 - 0
Leopoldo Viña (39') 2 - 0
2 - 1 Söhnke Fersen (50')
2 - 2 Gaizka Cañete (81')
Carracedo F.C. Alineación oficial del equipo 'Carracedo F.C.' en el partido 2 - 2 Athletic Club Erandio Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Erandio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Carracedo F.C. Alineación oficial del equipo 'Carracedo F.C.' en el partido 1 - 1 Athletic Club Erandio Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Erandio' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carracedo F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 6 minuts, Leopoldo Viña va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Carracedo i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 39 minuts de joc. Mentre en Leopoldo Viña el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, Davide Lamonato gairebé va marcar per a Carracedo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Leopoldo Viña va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 208 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Óscar Abiega de Carracedo va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Jesus Valente que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Óscar Boixo era fer passades de llarga distància. Al minut 34 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Davide Lamonato però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Jesus Valente gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Adrian Nowakowski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Leopoldo Viña de Carracedo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): Al minut 23 en Fuco Rairiz de Veiga va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Marco Ciuffetelli de Carracedo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Juan Pedro Ventrosa de Carracedo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Miguel Zarra va prendre el seu rol al minut 40.

Athletic Club Erandio

Goles Goles

  • 115 Minuto 50 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 50 minuts, Söhnke Fersen va superar per velocitat Artur Lleó per posar el 2 - 1 al marcador.
  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 81. L'anotador per Athletic va ser Gaizka Cañete, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 47, quan un error defensiu va deixar Nils Larsson completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Athletic van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 77, però el xut de Mees van der Water des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 16 (Tirita (médico)): Semblava que Söhnke Fersen s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.