Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Antón Ceibe (436659) - LA GUIA F.C (1371096) » 382964205: T37/J8/VII

Liga 382964205 Información oficial sobre el partido 382964205 en Hattrick

04.08.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 8 / VII.31 (38067)

Bombay Sapphire CF Alineación oficial del equipo 'Bombay Sapphire CF' en el partido 1 - 0 Apples Soccer Alineación oficial del equipo 'Apples Soccer' en el partido
Aleksandras Kurčinskas (40') 1 - 0
Bombay Sapphire CF Alineación oficial del equipo 'Bombay Sapphire CF' en el partido 1 - 0 Apples Soccer Alineación oficial del equipo 'Apples Soccer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bombay Sapphire CF Alineación oficial del equipo 'Bombay Sapphire CF' en el partido 0 - 2 Apples Soccer Alineación oficial del equipo 'Apples Soccer' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bombay Sapphire CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Aleksandras Kurčinskas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Sapphire se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Sapphire van sortir al contraatac al minut 3, però Geoffrey Laborie va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Maciej Złotucha va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sapphire.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 42 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ruedi Obendorfer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, José Gia de Sapphire va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Rasim Vranić ocupà el lloc d'en Geoffrey Laborie al 44 minuts, dos minuts després que el jugador de Sapphire quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 70 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 70 va fer que Juan Villamizar de Sapphire hagués d'abandonar el terreny de joc. Víctor Ruiz Álvarez va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 093 Minuto 74 (Lesión (no subst.)): Quan en Maciej Złotucha es va retirar del terreny de joc al minut 74 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de Sapphire es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.

Apples Soccer

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Luis Aparicio que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 260 Minuto 48 (Ocasión de falta): El jugador visitant Jaime Ablitas va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 48 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 262 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 58, en un 1 contra 1 amb el porter, però Inocentas Borniauskis va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Xedeón Cagigas des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 75 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Joaquín Fontauret va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.