Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Clube Deportivo de A Coruña (1340082) - Channels of the mountains (1600954) » 383075325: T37/J11/VIII

Liga 383075325 Información oficial sobre el partido 383075325 en Hattrick

25.08.2012 15:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 11 / VIII.991 (54792)

celtinha Alineación oficial del equipo 'celtinha' en el partido 3 - 1 Channels of the mountains Alineación oficial del equipo 'Channels of the mountains' en el partido
Franz Dieter Griesbeck (8') 1 - 0
1 - 1 Ahmet Hamdi Topçu (27')
Nando Runk (64') 2 - 1
Lino Pardo Otero (76') 3 - 1
celtinha Alineación oficial del equipo 'celtinha' en el partido 3 - 1 Channels of the mountains Alineación oficial del equipo 'Channels of the mountains' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
celtinha Alineación oficial del equipo 'celtinha' en el partido 1 - 2 Channels of the mountains Alineación oficial del equipo 'Channels of the mountains' en el partido
Tiene suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,8 % 1,8 % 83,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

celtinha

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Franz Dieter Griesbeck de celtinha aconseguir un gol al minut 8 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els seguidors del celtinha contenien la respiració mentre en Nando Runk s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 186 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de celtinha amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Lino Pardo Otero, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 3 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En László Zanyi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Channels of the mountains

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 en Ahmet Hamdi Topçu va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): mountains va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Carlos Borges va desviar el xut final de Lê Long Hải després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Liutauras Tendziagolskis que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 63 (Ocasión de falta): Alejandro Luis Pereyra va xutar magistralment una falta al minut 63 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Lino Beljak quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 75 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ahmet Hamdi Topçu va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Després de 35 minuts jugats, Vittorio Casula es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Nelson Riveros.