Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

allende salazar (122615) - The WanWan team (776807) » 383367061: T37/J1/X

Liga 383367061 Información oficial sobre el partido 383367061 en Hattrick

16.06.2012 14:20:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / X.2105 (170432)

allende salazar Alineación oficial del equipo 'allende salazar' en el partido 3 - 3 las fieras futbol club2 Alineación oficial del equipo 'las fieras futbol club2' en el partido
Ganeko Irubetagoiena (8') 1 - 0
Juan Alfonso Vecino Capitán (25') 2 - 0
2 - 1 Juan Noboa (68')
Francisco Paderne (70') 3 - 1
3 - 2 Juan Noboa (72')
3 - 3 Daniel-Cristian Crăciun (76')
allende salazar Alineación oficial del equipo 'allende salazar' en el partido 3 - 3 las fieras futbol club2 Alineación oficial del equipo 'las fieras futbol club2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
allende salazar Alineación oficial del equipo 'allende salazar' en el partido 2 - 1 las fieras futbol club2 Alineación oficial del equipo 'las fieras futbol club2' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,6 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

allende salazar

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els seguidors del allende contenien la respiració mentre en Ganeko Irubetagoiena s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25, allende va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Juan Alfonso Vecino Capitán, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Juan Alfonso Vecino Capitán va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de allende, Francisco Paderne, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Renato Juárez Yepes una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 9, però una magnífica aturada de Pepe Navas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 17 quan Francisco Javier Ramos-Argüelles de allende gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de allende va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Francisco Javier Ramos-Argüelles, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 209 Minuto 59 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Fruitós Torret van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Renato Juárez Yepes a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pepe Navas al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Federico Cagiga va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

las fieras futbol club2

Goles Goles

  • 152 Minuto 68 (Gol por la izquierda): fieras va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Juan Noboa va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Juan Noboa de fieras després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Daniel-Cristian Crăciun que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Viana Infante de fieras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raul-Ciprian Pătroescu de fieras es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Raul-Ciprian Pătroescu no era cap impediment.