Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Limón (1432623) - Atlético Castellote (1430971) » 398096560: T38/J1/V

Liga 398096560 Información oficial sobre el partido 398096560 en Hattrick

06.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / V.112 (5625)

Agache FC Alineación oficial del equipo 'Agache FC' en el partido 4 - 1 Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido
Gabriel Cruz (6') 1 - 0
Magí Gel (71') 2 - 0
2 - 1 Fernando Cepeda (76')
Torsten Zopper (80') 3 - 1
Luis Nájera (83') 4 - 1
Agache FC Alineación oficial del equipo 'Agache FC' en el partido 4 - 1 Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Agache FC Alineación oficial del equipo 'Agache FC' en el partido 2 - 1 Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido
Tiene suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agache FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 els aficionats van embogir quan en Gabriel Cruz va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Agache.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Magí Gel va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Torsten Zopper va incrementar l'avantatge de Agache amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Castellote. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Luis Nájera la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Agache es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 11 quan Giovanbattista Petrillo de Agache gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Luis Nájera gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Emanuel Vavříček va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Gabriel Cruz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): Magí Gel hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Giovanbattista Petrillo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en César Mingo Muñoz no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Magí Gel estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Giovanbattista Petrillo va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Atlético Castellote

Goles Goles

  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Un mica després, Fernando Cepeda de Castellote va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.