Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Furgoack FC (441143) - Cachopo Team (797321) » 398136943: T38/J8/VI

Liga 398136943 Información oficial sobre el partido 398136943 en Hattrick

24.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 8 / VI.523 (14841)

Ajax extremeño Alineación oficial del equipo 'Ajax extremeño' en el partido 2 - 1 cañaillas c f Alineación oficial del equipo 'cañaillas c f' en el partido
Silvan Sillot (17') 1 - 0
1 - 1 Rubén Fornellos (51')
Vincenzo Zecchin (81') 2 - 1
Ajax extremeño Alineación oficial del equipo 'Ajax extremeño' en el partido 2 - 1 cañaillas c f Alineación oficial del equipo 'cañaillas c f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ajax extremeño Alineación oficial del equipo 'Ajax extremeño' en el partido 2 - 1 cañaillas c f Alineación oficial del equipo 'cañaillas c f' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ajax extremeño

Goles Goles

  • 120 Minuto 17 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 17, indicava inequívocament que en Silvan Sillot va saber trobar la xarxa rival. extremeño desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Vincenzo Zecchin, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Isaac Coenza gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juli Rocafiguera va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): extremeño va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gregers Meng va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juli Rocafiguera.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Moritz Stalder va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Adrian Naşca.

cañaillas c f

Goles Goles

  • 163 Minuto 51 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 51 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Rubén Fornellos marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Ignacio Irarrazábal va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Damián Osta, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Exuperancio Rajoo de cañaillas es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Exuperancio Rajoo se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79, Enrique Yanke de cañaillas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Jesús Fines va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.