Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

oscargalegos (488728) - Dinamo Benidorm (120185) » 398195046: T38/J11/VII

Liga 398195046 Información oficial sobre el partido 398195046 en Hattrick

15.12.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 11 / VII.451 (38487)

oscargalegos Alineación oficial del equipo 'oscargalegos' en el partido 5 - 1 U.E.Ciurana Alineación oficial del equipo 'U.E.Ciurana' en el partido
Yunis Fattah (2') 1 - 0
Igor Sokolovskiy (21') 2 - 0
2 - 1 Alonso Jirón Sietes (28')
Ottavio Di Biase (37') 3 - 1
Pavel-Aurelian Brata (43') 4 - 1
Vladimir Rolff (82') 5 - 1
oscargalegos Alineación oficial del equipo 'oscargalegos' en el partido 5 - 1 U.E.Ciurana Alineación oficial del equipo 'U.E.Ciurana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
oscargalegos Alineación oficial del equipo 'oscargalegos' en el partido 4 - 0 U.E.Ciurana Alineación oficial del equipo 'U.E.Ciurana' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

oscargalegos

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 2 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Yunis Fattah llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): En Igor Sokolovskiy de oscargalegos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de oscargalegos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ottavio Di Biase progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ernesto De Paolis la va rematar Pavel-Aurelian Brata amb una magnífica volea que va fer pujar per a oscargalegos el 4 - 1.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, oscargalegos va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Vladimir Rolff, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Manuel Alejandro Castro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ottavio Di Biase va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Heikki Törnvall rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Heikki Törnvall gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Konrad Patyński va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Vidal Noya ocupà el lloc d'en Petter Almin al 35 minuts, dos minuts després que el jugador de oscargalegos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 52 (Lesión leve): En Heikki Törnvall de oscargalegos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Daniele Carmignani va prendre el seu rol al minut 52.

U.E.Ciurana

Goles Goles

  • 151 Minuto 28 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 28 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Alonso Jirón Sietes.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Emiel Hooghe quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 44, un contraatac del U.E.Ciurana no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Benjamin Six perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Vyacheslav Zaytsev quasi redueix la diferència al marcador al minut 62, però una gran estirada d'en Kirill Butorin va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vyacheslav Zaytsev de U.E.Ciurana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Fivos Papazisis no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.