Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

moferos (310781) - BikerLlanos FC (436104) » 398237299: T38/J9/VIII

Liga 398237299 Información oficial sobre el partido 398237299 en Hattrick

01.12.2012 15:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 9 / VIII.116 (53917)

peaso_peloteros Alineación oficial del equipo 'peaso_peloteros' en el partido 1 - 0 CUADRITOS TEAM Alineación oficial del equipo 'CUADRITOS TEAM' en el partido
Pierre Avenel (78') 1 - 0
peaso_peloteros Alineación oficial del equipo 'peaso_peloteros' en el partido 1 - 0 CUADRITOS TEAM Alineación oficial del equipo 'CUADRITOS TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
peaso_peloteros Alineación oficial del equipo 'peaso_peloteros' en el partido 2 - 0 CUADRITOS TEAM Alineación oficial del equipo 'CUADRITOS TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

peaso_peloteros

Goles Goles

  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de peaso_peloteros va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Pierre Avenel, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cesare Boleso de peaso_peloteros es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Al minut 72 en Tom Peter von Wallenstein va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Tiberiu Rada que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

CUADRITOS TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): CUADRITOS van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 5, però el xut de Feliks Szymanik des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Franz Pottier va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de CUADRITOS van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Robby Main va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CUADRITOS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Karlhans Kübler, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del CUADRITOS puguin veure en Hakija Redžić jugant de nou; ja que al minut 79 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Johan Iversen el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Ernesto Sáenz García no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.