Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catalans del Sud (1336465) - UD La Guardia (1418298) » 398656752: T38/J8/X

Liga 398656752 Información oficial sobre el partido 398656752 en Hattrick

24.11.2012 14:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 8 / X.164 (96247)

chiefs de charlestown Alineación oficial del equipo 'chiefs de charlestown' en el partido 2 - 0 las truñacas de puerto rico Alineación oficial del equipo 'las truñacas de puerto rico' en el partido
Eduard Acton (18') 1 - 0
Pablo Egurrola (70') 2 - 0
chiefs de charlestown Alineación oficial del equipo 'chiefs de charlestown' en el partido 2 - 0 las truñacas de puerto rico Alineación oficial del equipo 'las truñacas de puerto rico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
chiefs de charlestown Alineación oficial del equipo 'chiefs de charlestown' en el partido 3 - 1 las truñacas de puerto rico Alineación oficial del equipo 'las truñacas de puerto rico' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chiefs de charlestown

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 18 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de charlestown. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Eduard Acton xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Pablo Egurrola va incrementar l'avantatge de charlestown amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 9 (Ocasión de penalti): charlestown es va veure beneficiat per la polèmica al minut 9, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Nolasco Bovio va relliscar al moment de fer el xut i el porter Claudio Sopegno no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pablo Egurrola es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gonzalo Jerez de charlestown la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Juan Luis Recarte de charlestown va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): charlestown es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Carlos Lobatón no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Paweł Buca al camp.
  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33 de partit, el jugador Juan Luis Recarte de charlestown es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

las truñacas de puerto rico

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): truñacas van sortir al contraatac al minut 10, però Aldo Rezusta va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Dominique Bellanger va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Andrea Celdrán quasi redueix la diferència al marcador al minut 76, però una gran estirada d'en Lorenzo Regidor Reyes va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del charlestown. La jugada d'estratègia del truñacas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ralph Korthals va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro De León de truñacas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.