Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cacatuas (48205) - superson (121117) » 41011621: T14/J9/V

Liga 41011621 Información oficial sobre el partido 41011621 en Hattrick

23.07.2005 14:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 9 / V.159 (5672)

Malaga CF Alineación oficial del equipo 'Malaga CF' en el partido 0 - 0 Borrachos Reconocidos Alineación oficial del equipo 'Borrachos Reconocidos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Malaga CF Alineación oficial del equipo 'Malaga CF' en el partido 1 - 2 Borrachos Reconocidos Alineación oficial del equipo 'Borrachos Reconocidos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 13,9 % 61,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaga CF

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): Carlos Galdames quasi marca en una jugada assajada de córner que Francisco José Andrés havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Francisco Cepeda del Malaga ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Malaga va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Luis Brizuela en un 1 contra 1 amb el porter Ander García, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tamás Balázs va estar a punt d'acabar en gol al minut 85, però el porter visitant Ander García va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Ángel Solis de Malaga la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Borrachos Reconocidos

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Göran Berntsson va estar a punt de posar per davant a Reconocidos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ignacio Estepa va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Reconocidos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Marcel Bertin va quedar-se sol davant el porter Ignacio Estepa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Es duien 84 minuts de partit jugats quan Jaime Fortuny va estar a punt de posar per davant a Reconocidos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ignacio Estepa va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mpampis Asdres de Reconocidos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): Reconocidos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Mpampis Asdres no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Khalil Yousef al camp.