Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LA REAL CEPA F.C. (1366687) - Kawasaki F.C (1591906) » 410637968: T39/R1

Copa 410637968 Información oficial sobre el partido 410637968 en Hattrick

23.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 1

Jaume I El Conqueridor F.C. Alineación oficial del equipo 'Jaume I El Conqueridor F.C.' en el partido 2 - 1 Liberti F.C Alineación oficial del equipo 'Liberti F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jaume I El Conqueridor F.C. Alineación oficial del equipo 'Jaume I El Conqueridor F.C.' en el partido 2 - 0 Liberti F.C Alineación oficial del equipo 'Liberti F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jaume I El Conqueridor F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 78 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 78. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Wilson Lameda va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 87 gràcies a la jugada de Wilson Lameda, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Wilson Lameda va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Conqueridor va fer una substitució al minut 86. Julián Zallas va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Taurino Ceular.

Liberti F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Liberti van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Silvestre Arizmendi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 8 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Jannes Kietzmann de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Sebastian Rudnik va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ubbo Van Leerberghe rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 263 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Lyubomir Pirinov quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Gerardo Alberola ocupà el lloc d'en Vincent Dreux al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de Liberti quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.