Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jerezanos (993264) - Bonaros (490674) » 413270767: T39/J14/IV

Liga 413270767 Información oficial sobre el partido 413270767 en Hattrick

27.04.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 14 / IV.37 (3460)

Jerezanos Alineación oficial del equipo 'Jerezanos' en el partido 2 - 0 Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido
Alejandro Calderón (27') 1 - 0
Alejandro Calderón (60') 2 - 0
Jerezanos Alineación oficial del equipo 'Jerezanos' en el partido 2 - 0 Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jerezanos Alineación oficial del equipo 'Jerezanos' en el partido 2 - 0 Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jerezanos

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Alejandro Calderón va donar a Jerezanos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Jerezanos va augmentar la diferència quan Alejandro Calderón no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Raúl Borges va fer una magnífica centrada, però la rematada de Constant Nanninga va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Jerezanos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ezequiel Meléndez Vidal va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Raúl Borges, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Fernando López Gil una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 48, però una magnífica aturada de Călin Purice va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 62 quan Ezequiel Meléndez Vidal de Jerezanos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 32 de partit, quan un jugador de Jerezanos, en Florian Hischenhuber, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Bonaros

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 56 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Bons van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 56 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Donato Zazo, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Macià Subirós de Bons amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Macià Subirós de Bons va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".