Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hermo F.C. (486086) - Templo de Nervion (1367978) » 413272166: T39/J13/IV

Liga 413272166 Información oficial sobre el partido 413272166 en Hattrick

20.04.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 13 / IV.62 (3485)

Hermo F.C. Alineación oficial del equipo 'Hermo F.C.' en el partido 5 - 1 Champiñon Power Alineación oficial del equipo 'Champiñon Power' en el partido
Fernando Vázquez Huertas (26') 1 - 0
Rudel Armida (37') 2 - 0
Emilio Gojenechea (53') 3 - 0
Manuel Orantos (78') 4 - 0
Emilio Gojenechea (83') 5 - 0
5 - 1 Abel Ureba (86')
Hermo F.C. Alineación oficial del equipo 'Hermo F.C.' en el partido 5 - 1 Champiñon Power Alineación oficial del equipo 'Champiñon Power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hermo F.C. Alineación oficial del equipo 'Hermo F.C.' en el partido 2 - 0 Champiñon Power Alineación oficial del equipo 'Champiñon Power' en el partido
Tiene bastante suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hermo F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 26, Rafael Urruya va pentinar un córner cap al segon pal que Fernando Vázquez Huertas va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, Hermo va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Rudel Armida, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 138 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gabriel Vergara va anar directament als peus de Emilio Gojenechea que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 0.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Manuel Orantos va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 108 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 83, en Gabriel Vergara la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Emilio Gojenechea que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manuel Orantos va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Jorge Martínez Castro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Emilio Gojenechea. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Emilio Gojenechea una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de Jorge Martínez Castro va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Al minut 20 de partit, el jugador Uziel Meira de Hermo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Champiñon Power

Goles Goles

  • 143 Minuto 86 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Champiñon va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Abel Ureba, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Jorge Estevez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Alfontso Etsoin va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Jorge Estevez quasi redueix la diferència al marcador al minut 84, però una gran estirada d'en David Gurp va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.