Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mesu (1416065) - Athletic Club Arzua (1336106) » 413290777: T39/J5/VI

Liga 413290777 Información oficial sobre el partido 413290777 en Hattrick

23.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / VI.75 (14393)

mesu Alineación oficial del equipo 'mesu' en el partido 1 - 1 Athletic Club Arzua Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Arzua' en el partido
Àlvar Balmanya (15') 1 - 0
1 - 1 Ugo Adrianopoli (17')
mesu Alineación oficial del equipo 'mesu' en el partido 1 - 1 Athletic Club Arzua Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Arzua' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mesu Alineación oficial del equipo 'mesu' en el partido 0 - 2 Athletic Club Arzua Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Arzua' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mesu

Goles Goles

  • 140 Minuto 15 (Gol de contra de falta): mesu va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Àlvar Balmanya la va transformar en el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mesu va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Flavio Ceschina va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de mesu, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Zekeriya Tolgunay va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 235 Minuto 75 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Zekeriya Tolgunay va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Al minut 23, Daudi Sonko de mesu es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 13 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Ctibor Urbaník, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Athletic Club Arzua

Goles Goles

  • 162 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Ugo Adrianopoli va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 17.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Manolis Danezis va marcar al minut 22 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Manolis Danezis va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Athletic la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Kağan Dinç va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 73, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Guillermo Fenollet va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Cruz.