Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Enigmateam (1370410) - Real Clube Nightwish de Tui (795345) » 413295697: T39/J4/VI

Liga 413295697 Información oficial sobre el partido 413295697 en Hattrick

16.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 4 / VI.163 (14481)

F.C.Enigmateam Alineación oficial del equipo 'F.C.Enigmateam' en el partido 1 - 2 Real Clube Nightwish de Tui Alineación oficial del equipo 'Real Clube Nightwish de Tui' en el partido
Ronnie Knudsen (14') 1 - 0
1 - 1 Ischa Eijndhoven (25')
1 - 2 Virginio Tonielli (85')
F.C.Enigmateam Alineación oficial del equipo 'F.C.Enigmateam' en el partido 1 - 2 Real Clube Nightwish de Tui Alineación oficial del equipo 'Real Clube Nightwish de Tui' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C.Enigmateam Alineación oficial del equipo 'F.C.Enigmateam' en el partido 1 - 3 Real Clube Nightwish de Tui Alineación oficial del equipo 'Real Clube Nightwish de Tui' en el partido
Tiene un resultado normal 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Enigmateam

Goles Goles

  • 120 Minuto 14 (Gol de falta): Ronnie Knudsen va donar a F.C.Enigmateam un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Anders Apellius va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 50 per blocar una centrada d'en Aurélien Lombard va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de F.C.Enigmateam.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Bjarne Ankerstjerne no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 57 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ronnie Knudsen, en lloc de córrer, relliscava.

Real Clube Nightwish de Tui

Goles Goles

  • 164 Minuto 25 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Nightwish al minut 25. Ischa Eijndhoven va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 85, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Virginio Tonielli es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16 Ischa Eijndhoven va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Mauro Echevarriabengoa va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Es duien 80 minuts de partit jugats quan Gvidas Braslauskis va estar a punt de posar per davant a Nightwish amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mauro Echevarriabengoa va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Ischa Eijndhoven de Nightwish va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 82 de partit, quan un jugador de Nightwish, en Rémi Delvaux, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.