Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Leslipo.F.C. (1419780) - Tarabostes (1591165) » 413298294: T39/J7/VI

Liga 413298294 Información oficial sobre el partido 413298294 en Hattrick

09.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 7 / VI.209 (14527)

Cobas FC. Alineación oficial del equipo 'Cobas FC.' en el partido 0 - 2 Tarabostes Alineación oficial del equipo 'Tarabostes' en el partido
0 - 1 Sebastián Segón (32')
0 - 2 Raúl Jiménez Yepes (36')
Cobas FC. Alineación oficial del equipo 'Cobas FC.' en el partido 0 - 2 Tarabostes Alineación oficial del equipo 'Tarabostes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cobas FC. Alineación oficial del equipo 'Cobas FC.' en el partido 1 - 0 Tarabostes Alineación oficial del equipo 'Tarabostes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cobas FC.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Luis Sáenz va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexander Sengewald de Cobas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marian Lenghel.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrey Sobolev de Cobas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): En Johny Landmark ocupà el lloc d'en Karsten Hameleers al 13 minuts, dos minuts després que el jugador de Cobas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Xavier Desfrán, que no va rendir al seu nivell habitual.

Tarabostes

Goles Goles

  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Tarabostes va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Sebastián Segón, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): El Tarabostes era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Raúl Jiménez Yepes va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Raúl Jiménez Yepes de Tarabostes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 29, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Andoni Eguen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pedro Macario al minut 78, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tarabostes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Raúl Jiménez Yepes, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Tarabostes es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Miguel Buron Cuadrado no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Venicio Rivet al camp.