Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.C Congrés (1415996) - A.E. Monells (485446) » 413346377: T39/J3/VII

Liga 413346377 Información oficial sobre el partido 413346377 en Hattrick

09.02.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / VII.44 (38080)

Paiporta C.F. Alineación oficial del equipo 'Paiporta C.F.' en el partido 3 - 1 ATHLETIC KUKER CLUB Alineación oficial del equipo 'ATHLETIC KUKER CLUB' en el partido
Csaba Nagy (7') 1 - 0
Ermanno Aresu (9') 2 - 0
Boris Theuer (17') 3 - 0
3 - 1 Ramón Altimiras (81')
Paiporta C.F. Alineación oficial del equipo 'Paiporta C.F.' en el partido 3 - 1 ATHLETIC KUKER CLUB Alineación oficial del equipo 'ATHLETIC KUKER CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Paiporta C.F. Alineación oficial del equipo 'Paiporta C.F.' en el partido 2 - 1 ATHLETIC KUKER CLUB Alineación oficial del equipo 'ATHLETIC KUKER CLUB' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,1 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paiporta C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 7 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Paiporta eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 7, Csaba Nagy va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 9 (Gol por la derecha): Paiporta va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ermanno Aresu va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ATHLETIC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Boris Theuer la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Paiporta es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 17.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Iosif Neculai. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jurre Huijsmans probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Ermanno Aresu que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

ATHLETIC KUKER CLUB

Goles Goles

  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): ATHLETIC van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 81 quan Ramón Altimiras sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del ATHLETIC va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Daniele Taioli no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Armando Francisco Monserrate de ATHLETIC es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Ramón Altimiras ocupà el lloc d'en Fryderyck Van Roosendael al 79 minuts, dos minuts després que el jugador de ATHLETIC quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.