Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

laborales (1458932) - Butt C.F. (125651) » 413393946: T39/J9/VII

Liga 413393946 Información oficial sobre el partido 413393946 en Hattrick

23.03.2013 15:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / VII.893 (38929)

laborales Alineación oficial del equipo 'laborales' en el partido 1 - 0 Abirras Alineación oficial del equipo 'Abirras' en el partido
Washington Arara (30') 1 - 0
laborales Alineación oficial del equipo 'laborales' en el partido 1 - 0 Abirras Alineación oficial del equipo 'Abirras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
laborales Alineación oficial del equipo 'laborales' en el partido 3 - 0 Abirras Alineación oficial del equipo 'Abirras' en el partido
Tiene mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

laborales

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Washington Arara ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, laborales es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Jonathan Batlle de laborales no va ser gol per ben poc.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de laborales, l'equip va recuperar la pilota al minut 66 i va contraatacar. En Washington Arara va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rodolfo Carlot va rematar alt.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Washington Arara gairebé va marcar per a laborales des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Dario Obrstar es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jonathan Batlle ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 63 (Evento clima: lluvia, OK potente): Washington Arara no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Abirras

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Marc Portas va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Claudio Miani de Abirras va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marc Portas de Abirras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 20 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Evgeny Kashkin, jugador de Abirras, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 20. Marc Portas, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Pietro Marchignoli.