Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètico Aviación (1419976) - katatekos (1419546) » 413597139: T39/J13/IX

Liga 413597139 Información oficial sobre el partido 413597139 en Hattrick

20.04.2013 15:45:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 13 / IX.1449 (176944)

Atlètico Aviación Alineación oficial del equipo 'Atlètico Aviación' en el partido 3 - 0 katatekos Alineación oficial del equipo 'katatekos' en el partido
Abdelwahid Slaoui (37') 1 - 0
Abdelwahid Slaoui (55') 2 - 0
Wiktor Kościński (85') 3 - 0
Atlètico Aviación Alineación oficial del equipo 'Atlètico Aviación' en el partido 3 - 0 katatekos Alineación oficial del equipo 'katatekos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlètico Aviación Alineación oficial del equipo 'Atlètico Aviación' en el partido 4 - 0 katatekos Alineación oficial del equipo 'katatekos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètico Aviación

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Passats 37 minuts, Abdelwahid Slaoui, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Atlètico es posava per davant!
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del katatekos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Abdelwahid Slaoui la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Atlètico es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 55.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Wiktor Kościński va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Paulo Gamboa del Atlètico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Francesco Centrella es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Henry Brim gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marian Puiu va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Wiktor Kościński va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Francho Yugueros rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Francesco Centrella. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

katatekos

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gerald Hirsh que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de katatekos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Esequiel Expósito va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Abhinav Mahalingam va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.