Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Adestiempo (1371416) - Champs-Elysées S.A.D (1435508) » 422803664: T39/R2

Copa 422803664 Información oficial sobre el partido 422803664 en Hattrick

30.01.2013 12:15:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

Adestiempo Alineación oficial del equipo 'Adestiempo' en el partido 7 - 0 Champs-Elysées S.A.D Alineación oficial del equipo 'Champs-Elysées S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Adestiempo Alineación oficial del equipo 'Adestiempo' en el partido 9 - 0 Champs-Elysées S.A.D Alineación oficial del equipo 'Champs-Elysées S.A.D' en el partido
Tiene mala suerte 8.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Adestiempo

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats van embogir quan en Marco Siebensee va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Adestiempo.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Adestiempo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Óscar Olmos des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Champs-Elysées. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ricardo Capdevila la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Adestiempo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 40.
  • 134 Minuto 56 (Gol de penalti): Adestiempo va obtenir un penal al minut 56, que va llançar a la perfecció Edy Guidugli. 4 - 0 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Felipe Nolla de Adestiempo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Yakir Baicher va incrementar l'avantatge de Adestiempo amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Adestiempo va aconseguir el 7 - 0 quan Felipe Nolla va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Ricardo Capdevila gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mauro Carnicero va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Yakir Baicher de Adestiempo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Champs-Elysées S.A.D

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 73 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 73 en Luis Méndez ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Miguel Bejega el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 208 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan Pascual de Champs-Elysées va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Miguel Bejega es va posar al mig i ho va espatllar tot.