Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Astur Team CF (1372110) - OURENSE CD ASXNHKOKL (1419948) » 423194595: T39/R4

Copa 423194595 Información oficial sobre el partido 423194595 en Hattrick

13.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 4

Maçanet team Alineación oficial del equipo 'Maçanet team' en el partido 6 - 1 SiUo Alineación oficial del equipo 'SiUo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Maçanet team Alineación oficial del equipo 'Maçanet team' en el partido 2 - 1 SiUo Alineación oficial del equipo 'SiUo' en el partido
Tiene mucha potra 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,3 % 5,4 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maçanet team

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Corria el minut 33 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Adrián Suabia, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Maçanet va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Javier Moreno Sánchez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mansour Fadhel va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 66, el Maçanet va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Renzo Galati, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 1.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Daniel Nicolás Curcio, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Maçanet.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Lluís Veiret va incrementar l'avantatge de Maçanet amb el 6 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Maçanet va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Javier Moreno Sánchez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Maçanet sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Renzo Galati, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 51 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Fernando Robles Sánchez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 52, però una magnífica aturada de Qasim Ibn-Rafiq va mantenir l'equip visitant dins del partit.

SiUo

Goles Goles

  • 151 Minuto 43 (Gol por el centro): Un mica després, Omer Almog de SiUo va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 35 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Jaime Teodoro, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Nejc Poštrak quasi aconsegueix empatar per SiUo al minut 39, però Abel Mañero va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 253 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 50 en Antonio David Castellano va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Abel Mañero va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 62 (Tirita): Al minut 62 de partit, el jugador Sixto Tulio Borráez de SiUo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.