Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Cacharro Arandino F.C. (1422021) - real isla f h (774330) » 428362471: T40/J3/VI

Liga 428362471 Información oficial sobre el partido 428362471 en Hattrick

01.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / VI.224 (14542)

El Cacharro Arandino F.C. Alineación oficial del equipo 'El Cacharro Arandino F.C.' en el partido 0 - 2 real isla f h Alineación oficial del equipo 'real isla f h' en el partido
0 - 1 Joaquín Tejera (29')
0 - 2 Enrique Gironda (36')
El Cacharro Arandino F.C. Alineación oficial del equipo 'El Cacharro Arandino F.C.' en el partido 0 - 2 real isla f h Alineación oficial del equipo 'real isla f h' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Cacharro Arandino F.C. Alineación oficial del equipo 'El Cacharro Arandino F.C.' en el partido 2 - 1 real isla f h Alineación oficial del equipo 'real isla f h' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Cacharro Arandino F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Andrei Teodorescu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Cacharro per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Benjamín Cabezón va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): Cacharro van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 54, però el xut de Benjamín Cabezón des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 200 Minuto 69 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 69. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Tatu Kanervo la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

real isla f h

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 29, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Joaquín Tejera es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Enrique Gironda va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, real, al minut 36. El marcador va canviar a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del real van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Joaquín Tejera, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Joaquín Tejera de real, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 21, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Després de 53 minuts, Josep Maria Torras va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Rafael Brown va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 Rafael Brown va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de César Guecho, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, el real va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Joaquín Tejera s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.