Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els pastorells (1598654) - Unión Deportiva HTHDLGP (123821) » 428447424: T40/J3/VII

Liga 428447424 Información oficial sobre el partido 428447424 en Hattrick

01.06.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / VII.717 (38753)

Tigrres Alineación oficial del equipo 'Tigrres' en el partido 0 - 3 Unión Deportiva HTHDLGP Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva HTHDLGP' en el partido
0 - 1 Michel Commisso (42')
0 - 2 Francisco Garostidi (73')
0 - 3 Marcelo Berzal (77')
Tigrres Alineación oficial del equipo 'Tigrres' en el partido 0 - 3 Unión Deportiva HTHDLGP Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva HTHDLGP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tigrres Alineación oficial del equipo 'Tigrres' en el partido 1 - 1 Unión Deportiva HTHDLGP Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva HTHDLGP' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,4 % 37,3 % 32,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tigrres

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a Tigrres per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marten Berson, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Alessandro Belcredi va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Romeu Faria Marques va estar a punt d'empatar per a Tigrres quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Filippo Spagna va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al 74, Ismo Turkkila hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Filippo Spagna. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Romeu Faria Marques de Tigrres va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): Matthias Brieler va sortir coix del terreny de joc, substituït per Romeu Faria Marques. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Manuel Burger ocupà el lloc d'en Răzvan Haş al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de Tigrres quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 68 (Lesión): Tigrres es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alexander Angelov no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Juraj Vojenčiak al camp.

Unión Deportiva HTHDLGP

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb 42 minuts jugats, Michel Commisso de Deportiva va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 105 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Iu Molins va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Francisco Garostidi va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Deportiva posava el marcador 0 a 2.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Deportiva van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marcelo Berzal va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iu Molins de Deportiva la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Michel Commisso de Deportiva va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 23 (Lesión grave): Santiago Ribera, de Deportiva, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Bernhard Baumann el va substituir.