Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Mi casa (313082) - Muunera (994860) » 428886708: T40/J6/X

Liga 428886708 Información oficial sobre el partido 428886708 en Hattrick

22.06.2013 14:25:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 6 / X.3441 (182008)

C.F. Mi casa Alineación oficial del equipo 'C.F. Mi casa' en el partido 2 - 1 Muunera Alineación oficial del equipo 'Muunera' en el partido
0 - 1 Emili Cucala (28')
Gustavo Aguilera (31') 1 - 1
Alejandro Carpi (64') 2 - 1
C.F. Mi casa Alineación oficial del equipo 'C.F. Mi casa' en el partido 2 - 1 Muunera Alineación oficial del equipo 'Muunera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.F. Mi casa Alineación oficial del equipo 'C.F. Mi casa' en el partido 2 - 2 Muunera Alineación oficial del equipo 'Muunera' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,4 % 43,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Mi casa

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): En Gustavo Aguilera va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): C.F. va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 64 Alejandro Carpi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.F. va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Yarritu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26, Àngel Guinó arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomás Duvanca de C.F. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 48 (Lesión leve): C.F. va fer una substitució al minut 48. Juan Yarritu va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Cosme Puigdorfila.
  • 095 Minuto 52 (Lesión): Jesús Pemartín va sortir coix del terreny de joc, substituït per Ernesto Rodríguez. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Lorenzo Cagiga.

Muunera

Goles Goles

  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): Muunera sabia com jugar al contraatac, i al minut 28, Emili Cucala va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Muunera que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Oriol León Buendia, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Jesús Antonio Álvarez Cabanilla va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 47, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Toni Núñez de Prado va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Oriol León Buendia que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, Emili Cucala quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Zavala de Muunera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Jesús Antonio Álvarez Cabanilla va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.