Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Platanito's (1432568) - Viking Wolves (1460280) » 438064743: T40/R3

Copa 438064743 Información oficial sobre el partido 438064743 en Hattrick

29.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 3

Platanito's Alineación oficial del equipo 'Platanito's' en el partido 2 - 1 famili-five Alineación oficial del equipo 'famili-five' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Platanito's Alineación oficial del equipo 'Platanito's' en el partido 1 - 2 famili-five Alineación oficial del equipo 'famili-five' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,3 % 10,1 % 66,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Platanito's

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alexis Geoffroy de Platanitos aconseguir un gol al minut 39 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 108 Minuto 94 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 1 s'ha de veure repetit: en Jonathan Guzmán Hornos de Platanitos va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Roberto Ioli, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Roberto Ioli va estar a punt d'avançar els locals al minut 93 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Era el minut 38 quan després d'una dura entrada, el jugador Attila Sáfrány de Platanitos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Ernest Gillies va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

famili-five

Goles Goles

  • 161 Minuto 64 (Gol por el centro): Als 64 minuts de partit, Wicher Hering de famili-five va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): famili-five va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jovan Gvozdenović va desviar el xut final de Josef Polišenský després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Olaf Massalt ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El famili-five creava perill des de la dreta al minut 42, però en Jovan Gvozdenović, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Kalle Marjomaa desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 54, en un 1 contra 1 amb el porter, però Jovan Gvozdenović va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Josef Polišenský des de l'esquerra.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Josef Polišenský de famili-five, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 70, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): famili-five va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 92, quan Zenón Arés va quedar-se sol davant el porter Jovan Gvozdenović, però aquest va poder aturar el xut.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 57 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Rob Klepper.