Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Mina C.F. (30784) - CANDELA1987 (118528) » 438065825: T40/R3

Copa 438065825 Información oficial sobre el partido 438065825 en Hattrick

29.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 3

Pipiula F.C Alineación oficial del equipo 'Pipiula F.C' en el partido 6 - 8 Steagua no sabe bien Alineación oficial del equipo 'Steagua no sabe bien' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pipiula F.C Alineación oficial del equipo 'Pipiula F.C' en el partido 2 - 2 Steagua no sabe bien Alineación oficial del equipo 'Steagua no sabe bien' en el partido
Tiene mucha potra 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,8 % 14,4 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pipiula F.C

Goles Goles

  • 104 Minuto 39 (Gol de penalti): Pipiula aconseguia el 1 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Beppe Canestrari al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 104 Minuto 50 (Gol de penalti): Al minut 50, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Beppe Canestrari va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 3.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els jugadors del Pipiula amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 75, deixant Teppo Siven en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Théo Renaud va disposar d'una bona oportunitat al minut 42, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 el Pipiula va posar setge sobre la defensa central visitant però en Tullio Periccioli no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Théo Renaud! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): En Bru Pallejà va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pipiula se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Pipiula va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tasos Aravantinos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alvise Scornaienchi.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Evarist Orts no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Teppo Siven de Pipiula va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Théo Renaud de Pipiula anava molt fort i col·locat però Alvise Scornaienchi no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): En Luigi Nastuzzo no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Alvise Scornaienchi encara el va fer més i el marcador va situar-se 5 - 5 per a Pipiula.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Dávid György va clavar el 6 - 6 per a Pipiula amb una precisió mil·limètrica.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Pipiula Calixto Maroto va intentar enganyar Alvise Scornaienchi amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 7.

Steagua no sabe bien

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): Steagua agafava avantatge al minut 24 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alessandro Monticone amb mestria.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Chris Li va augmentar l'avantatge de Steagua a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alessandro Monticone va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): Matteo Prisciandaro hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Juan Carlos Andrade havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Steagua a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alessandro Monticone va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alessandro Monticone de Steagua va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Santiago Barrado de Steagua va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 95 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Chris Li.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Tomas Robertsson va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Matteo Prisciandaro anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Steagua.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Radisav Babić de Steagua va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Steagua, Damián Santolalla, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 7 al marcador.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Foppe Knapen de Steagua, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Luigi Nastuzzo en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 8.