Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tites Petites Futbol Club (491265) - KANGURO C.F. (439555) » 440585459: T41/R1

Copa 440585459 Información oficial sobre el partido 440585459 en Hattrick

04.09.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 1

Tites Petites Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Tites Petites Futbol Club' en el partido 3 - 4 KANGURO C.F. Alineación oficial del equipo 'KANGURO C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tites Petites Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Tites Petites Futbol Club' en el partido 2 - 0 KANGURO C.F. Alineación oficial del equipo 'KANGURO C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tites Petites Futbol Club

Goles Goles

  • 124 Minuto 42 (Gol de penalti): Corria el minut 42, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Petites s'avançava en el marcador després que en Hèctor Salines xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Luka Vlatković no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Roland Bajusz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Dieter-Norbert Schaden de Petites va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En 馬 (Ma) 達衛 (Dawei) es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kévin Ferrand de Petites la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71 de partit, Dieter-Norbert Schaden de Petites va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iván Sanz Magallón de Petites amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Sanz Magallón va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Petites va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Petites Emili Fuster no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Petru Oroş es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Petites, Hèctor Salines, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Kévin Ferrand, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Petru Oroş va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Petites i 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Tutam Layık va xutar fora per a Petites, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Petites, Ole Toft, col·locà la pilota just a les mans d'en Petru Oroş. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): Thomas Unterberger de Petites va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.

KANGURO C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 85 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Leonardo Giacopello de KANGURO marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ottorino Verze va entorpir al marcador d'en Luther Blanton per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Ottorino Verze va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de KANGURO, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Leonardo Giacopello va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de KANGURO va anar a parar a la dreta de l'atac on en İsmet Elidemir, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Al minut 101, un refús desafortunat de Emili Fuster, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Luther Blanton no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nickolas Bönisch de KANGURO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): En Luka Vlatković ocupà el lloc d'en Virxilio Fontaos al 20 minuts, dos minuts després que el jugador de KANGURO quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Mikko Tervo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de KANGURO Luka Vlatković, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Emili Fuster. El marcador continuava 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Luther Blanton anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a KANGURO.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Toribio Caride de KANGURO va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de KANGURO Ottorino Verze va intentar enganyar Emili Fuster amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): İsmet Elidemir de KANGURO, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Emili Fuster en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.