Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guepardo Balompié (122290) - Rotten Irishmen (1370947) » 443182161: T41/J2/V

Liga 443182161 Información oficial sobre el partido 443182161 en Hattrick

14.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 2 / V.45 (5558)

Guepardo Balompié Alineación oficial del equipo 'Guepardo Balompié' en el partido 2 - 1 Pescaditos Titos FC Alineación oficial del equipo 'Pescaditos Titos FC' en el partido
Federico Egüés (73') 1 - 0
Óscar Santillán (84') 2 - 0
2 - 1 Everton Muraglia (87')
Guepardo Balompié Alineación oficial del equipo 'Guepardo Balompié' en el partido 2 - 1 Pescaditos Titos FC Alineación oficial del equipo 'Pescaditos Titos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Guepardo Balompié Alineación oficial del equipo 'Guepardo Balompié' en el partido 1 - 1 Pescaditos Titos FC Alineación oficial del equipo 'Pescaditos Titos FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,0 % 37,1 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guepardo Balompié

Goles Goles

  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Federico Egüés, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Óscar Santillán es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20, Alberto Zarzalejos arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 224 Minuto 24 (Ocasión de penalti): Guepardo es va veure beneficiat per la polèmica al minut 24, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Jean-Claude Gnand va relliscar al moment de fer el xut i el porter Caetano da Piña no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Santiago Carlos Menotti va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Gonzalo González va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 69 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Federico Egüés, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Pescaditos Titos FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Pescaditos va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Everton Muraglia va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Blekan Koffi va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Pescaditos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Daniel Botarell va desviar el xut final de Zhecho Panayotov després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Yury Sinyanskiy de Pescaditos va abandonar el terreny de joc després de 85 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Everton Muraglia va entrar en el seu lloc.