Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ratas C.F (1433457) - Sanju FC (1414369) » 443182975: T41/J6/V

Liga 443182975 Información oficial sobre el partido 443182975 en Hattrick

12.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / V.59 (5572)

St Cruz Alineación oficial del equipo 'St Cruz' en el partido 6 - 3 Pimenton's Morron's Alineación oficial del equipo 'Pimenton's Morron's' en el partido
Jesús Acebal (8') 1 - 0
1 - 1 Piper Antas de Ulla (21')
1 - 2 Romuald Morin (22')
Jesús Acebal (36') 2 - 2
2 - 3 Vitaly Nazaretskiy (37')
Damjan Kovačević (53') 3 - 3
Cojoncio Penín (64') 4 - 3
Jesús Acebal (72') 5 - 3
Cojoncio Penín (77') 6 - 3
St Cruz Alineación oficial del equipo 'St Cruz' en el partido 6 - 3 Pimenton's Morron's Alineación oficial del equipo 'Pimenton's Morron's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
St Cruz Alineación oficial del equipo 'St Cruz' en el partido 3 - 2 Pimenton's Morron's Alineación oficial del equipo 'Pimenton's Morron's' en el partido
Tiene bastante suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,1 % 8,5 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

St Cruz

Goles Goles

  • 120 Minuto 8 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Jesús Acebal al minut 8, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Cruz i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 114 Minuto 36 (Gol de penalti): Després de 36 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Cruz, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Jesús Acebal de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!
  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Damjan Kovačević va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 53.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Cruz contenien la respiració mentre en Cojoncio Penín s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jesús Acebal va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Cojoncio Penín de Cruz va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): József Endrész de Cruz va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 27, però no va estar gaire encertat.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gonzalo Martínez de Garro va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Doblas de Cruz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Era el minut 38 quan després d'una dura entrada, el jugador Nacho Guirado de Cruz s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Pimenton's Morron's

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Pimentons va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Marcel Dytrt, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Piper Antas de Ulla que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Romuald Morin va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Vitaly Nazaretskiy va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): Vitaly Nazaretskiy hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Hendrich Karn havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 235 Minuto 29 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Hendrich Karn va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcel Dytrt de Pimentons amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Steen Adsersen va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Francisco Bleda.
  • 090 Minuto 61 (Tirita): Al minut 61 de partit, el jugador Francisco Bleda de Pimentons es va lesionar lleugerament però va poder continuar.