Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club de los Imposibles (493178) - Eärendil C.F. (48955) » 443212722: T41/J7/VI

Liga 443212722 Información oficial sobre el partido 443212722 en Hattrick

19.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / VI.334 (14652)

Club de los Imposibles Alineación oficial del equipo 'Club de los Imposibles' en el partido 0 - 2 Elendil C.F. Alineación oficial del equipo 'Elendil C.F.' en el partido
0 - 1 Renaud Cadorel (38')
0 - 2 Samuel Felix Degorski (63')
Club de los Imposibles Alineación oficial del equipo 'Club de los Imposibles' en el partido 0 - 2 Elendil C.F. Alineación oficial del equipo 'Elendil C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club de los Imposibles Alineación oficial del equipo 'Club de los Imposibles' en el partido 1 - 0 Elendil C.F. Alineación oficial del equipo 'Elendil C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club de los Imposibles

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Imposibles va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Amancio Neira en un 1 contra 1 amb el porter José Manuel Leal Neto, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Cornel Beleaua haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Imposibles al minut 36.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Frans Everander va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després de 62 minuts, Stanley Blumenschein va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Robert Almudéver de Imposibles va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Robert Almudéver de Imposibles es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En Ferrán Urquiza ocupà el lloc d'en Amancio Neira al 18 minuts, dos minuts després que el jugador de Imposibles quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 69 (Tirita): Al minut 69 de partit, el jugador Ferrán Urquiza de Imposibles es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Senín Caramiñal que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Elendil C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Elendil eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 38, Renaud Cadorel va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 141 Minuto 63 (Gol de contra por el centro): El Elendil era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Samuel Felix Degorski va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Paulo Marchena, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Elendil van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 44, però Pep Campabadal va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Elendil va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cornel Beleaua va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Simeon Halov. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Samuel Felix Degorski de Elendil va abandonar el terreny de joc després de 82 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. İlhami Vezire va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Cornel Beleaua estava fent un bon partit.