Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Heavys en Fallas (1430508) - Yeclano Deportivo (772971) » 443219153: T41/J10/VI

Liga 443219153 Información oficial sobre el partido 443219153 en Hattrick

09.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 10 / VI.449 (14767)

Feels Good Alineación oficial del equipo 'Feels Good' en el partido 2 - 1 Yeclano Deportivo Alineación oficial del equipo 'Yeclano Deportivo' en el partido
0 - 1 Tezozómoc Anguiano (74')
Pasi Kaulio (84') 1 - 1
Matthieu Siebert (89') 2 - 1
Feels Good Alineación oficial del equipo 'Feels Good' en el partido 2 - 1 Yeclano Deportivo Alineación oficial del equipo 'Yeclano Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Feels Good Alineación oficial del equipo 'Feels Good' en el partido 1 - 1 Yeclano Deportivo Alineación oficial del equipo 'Yeclano Deportivo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,4 % 45,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Feels Good

Goles Goles

  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Feels s'esgargamellaven dempeus per esperonar Pasi Kaulio que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 84 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 186 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Feels. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Matthieu Siebert va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Feels, l'equip va recuperar la pilota al minut 11 i va contraatacar. En Kieron Lynch va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Feels va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gianfranco Tajè va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Feels va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Henning Enzinger en un 1 contra 1 amb el porter Sibrand Driessen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Feels va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Giorgio Gennari va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sibrand Driessen.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Feels va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pasi Kaulio, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Matthieu Siebert es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): Després de 67 minuts jugats, Mark Rose es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Roberto Casellato.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Passats 87 minuts de joc, en Gianfranco Tajè de Feels va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Yeclano Deportivo

Goles Goles

  • 170 Minuto 74 (Gol de falta): Al minut 74, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Tezozómoc Anguiano posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Toribio Naya ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Afonso Costa Coelho de Yeclano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Gilberto Maestre Zapata de Yeclano va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sibrand Driessen va prendre el seu rol al minut 22.