Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Panete Furbo Clus (1335050) - Arreplegats Olímpics (990799) » 443235272: T41/J7/VI

Liga 443235272 Información oficial sobre el partido 443235272 en Hattrick

19.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / VI.737 (15055)

Panete Furbo Clus Alineación oficial del equipo 'Panete Furbo Clus' en el partido 1 - 1 Arreplegats Olímpics Alineación oficial del equipo 'Arreplegats Olímpics' en el partido
0 - 1 John Mygind (65')
Jorge Marín Duro (84') 1 - 1
Panete Furbo Clus Alineación oficial del equipo 'Panete Furbo Clus' en el partido 1 - 1 Arreplegats Olímpics Alineación oficial del equipo 'Arreplegats Olímpics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Panete Furbo Clus Alineación oficial del equipo 'Panete Furbo Clus' en el partido 2 - 1 Arreplegats Olímpics Alineación oficial del equipo 'Arreplegats Olímpics' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,0 % 7,3 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Panete Furbo Clus

Goles Goles

  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors del Panete amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 84, deixant Jorge Marín Duro en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ivan Mutafov va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Roman Drahota va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Ivan Mutafov va estar a punt d'empatar per a Panete quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Roman Drahota va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 224 Minuto 86 (Ocasión de penalti): En Jean-Denis Delhaye va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 86, però el porter visitant Roman Drahota el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

Arreplegats Olímpics

Goles Goles

  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en John Mygind que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Arreplegats.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Zahir Oulhaj va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 16 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Tuomo Paloluoma al minut 16 semblava entrar, però Daniel Meléndez Vidal va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Arreplegats va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Tuomo Paloluoma va quedar-se sol davant el porter Daniel Meléndez Vidal, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Luis Esteva.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Arreplegats va fer una substitució al minut 37. Elpidio Pena va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company François Painvin.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Freerk van Bijsterveldt no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.