Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Aguilas Imperiales (314366) - Padre pio city (995460) » 443246933: T41/J11/VI

Liga 443246933 Información oficial sobre el partido 443246933 en Hattrick

16.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 11 / VI.945 (15263)

Las Aguilas Imperiales Alineación oficial del equipo 'Las Aguilas Imperiales' en el partido 5 - 3 Club Futbol Profetas Alineación oficial del equipo 'Club Futbol Profetas' en el partido
Lolo Alemán (24') 1 - 0
1 - 1 Jesús Peña Lorca (27')
Lolo Alemán (32') 2 - 1
Gerald Juen (36') 3 - 1
Édouard Brenier (84') 4 - 1
4 - 2 Ambrosio Boiro (87')
Lolo Alemán (88') 5 - 2
5 - 3 Enrique Pastor (89')
Las Aguilas Imperiales Alineación oficial del equipo 'Las Aguilas Imperiales' en el partido 5 - 3 Club Futbol Profetas Alineación oficial del equipo 'Club Futbol Profetas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Las Aguilas Imperiales Alineación oficial del equipo 'Las Aguilas Imperiales' en el partido 3 - 3 Club Futbol Profetas Alineación oficial del equipo 'Club Futbol Profetas' en el partido
Tiene suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,2 % 34,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Aguilas Imperiales

Goles Goles

  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jaša Kamenar la va rematar Lolo Alemán amb una magnífica volea que va fer pujar per a Imperiales el 1 - 0.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Imperiales va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 32 Lolo Alemán va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Gerald Juen va augmentar l'avantatge de Imperiales a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Imperiales pel centre va donar un gran resultat: el gol de Édouard Brenier va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Imperiales va aconseguir el 5 - 2 quan Lolo Alemán va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Antonio Salgado una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Arisztid Erőss va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Petrakis Amparis de Imperiales va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Édouard Brenier. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Al minut 25, Markus Ostermeier de Imperiales va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Salgado es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jérôme Thévenet de Imperiales va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Imperiales va fer una substitució al minut 39. Barnaba Pisoni va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Antonio Malignani.

Club Futbol Profetas

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador visitant Jesús Peña Lorca va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 27 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 152 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Profetas va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 2 quan Ambrosio Boiro va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 150 Minuto 89 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 89 a 5 - 3 gràcies al bon llançament de lliure directe de Enrique Pastor, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ambrosio Boiro va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Jesús Peña Lorca ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Riccardo Marchetti.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Profetas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Izki Begiristi no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jesús Caba al camp.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Arisztid Erőss de Profetas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jesús Maria Miralpeix va prendre el seu rol al minut 73.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Després de 86 minuts jugats, Jesús Maria Miralpeix es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Iván Cea Bueno.