Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Gasbo Station (121733) - Thunders Club (486878) » 443254531: T41/J6/VII

Liga 443254531 Información oficial sobre el partido 443254531 en Hattrick

12.10.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / VII.57 (38093)

RoberKillers Alineación oficial del equipo 'RoberKillers' en el partido 0 - 2 R.C.D. Murcia Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Murcia' en el partido
0 - 1 Santiago Aretio (39')
0 - 2 Anacleto Pagani (85')
RoberKillers Alineación oficial del equipo 'RoberKillers' en el partido 0 - 2 R.C.D. Murcia Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Murcia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RoberKillers Alineación oficial del equipo 'RoberKillers' en el partido 2 - 2 R.C.D. Murcia Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Murcia' en el partido
Tiene mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,8 % 40,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RoberKillers

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a RoberKillers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Oscar Dellinger, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Alberto Estelrich va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de RoberKillers.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Tigo Groot Bruinderink va estar a punt de marcar al minut 40 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Tigo Groot Bruinderink hauria d'haver estat gol al minut 47 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alberto Estelrich va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El jugador de RoberKillers Sylvester Heide quasi va assolir l'empat al minut 81 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcos Ezgal de RoberKillers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Alberto Estelrich, el jugador de RoberKillers va ser expulsat al minut 84.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Era el minut 31 quan després d'una dura entrada, el jugador Tigo Groot Bruinderink de RoberKillers s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

R.C.D. Murcia

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Passats 39 minuts de partit, R.C.D. es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Santiago Aretio es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 85, el R.C.D. va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Anacleto Pagani, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de R.C.D. va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Paco Fabuel, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 289 Minuto 78 (Ocasión evento especial): En Jesús Franco, al minut 78 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Oscar Dellinger el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bruno Atios es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): El jugador de R.C.D. Piper Almofrei va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Francisco Musa va entrar en el seu lloc.