Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manuel García (1433021) - Calixtos FC (1437124) » 443271947: T41/J5/VII

Liga 443271947 Información oficial sobre el partido 443271947 en Hattrick

05.10.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 5 / VII.368 (38404)

bichito c.f. Alineación oficial del equipo 'bichito c.f.' en el partido 3 - 2 Real Club Deportivo de A Coruña Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo de A Coruña' en el partido
0 - 1 Lleyton Wagon (4')
0 - 2 Stefano Zorino (36')
Fabio Marino (52') 1 - 2
Franci Strmec (76') 2 - 2
Fabio Marino (78') 3 - 2
bichito c.f. Alineación oficial del equipo 'bichito c.f.' en el partido 3 - 2 Real Club Deportivo de A Coruña Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo de A Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bichito c.f. Alineación oficial del equipo 'bichito c.f.' en el partido 1 - 2 Real Club Deportivo de A Coruña Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo de A Coruña' en el partido
Tiene suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,0 % 56,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bichito c.f.

Goles Goles

  • 102 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Als 52 minuts, una gran jugada per l'esquerra de bichito va acabar amb la pilota als peus de Fabio Marino que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Passat el minut 76 de joc, Franci Strmec facilitava les coses al bichito amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 108 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Elroy Drion és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Fabio Marino perquè aconseguís el 3 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Fabio Marino de bichito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Després de 43 minuts jugats, Falco Boogert es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jesús Lazo Garcia.

Real Club Deportivo de A Coruña

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Lleyton Wagon que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Deportivo.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Stefano Zorino, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Lleyton Wagon, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Lleyton Wagon va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 284 Minuto 40 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Deportivo, Mario Rodrigo Fuertes va fallar un penal al minut 40, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Nizan de Carvalho va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Deportivo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Nizan de Carvalho va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Mario Rodrigo Fuertes quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Paul Kauder que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Harmen van Beem de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Harmen van Beem va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Deportivo va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 25 (Lesión): Deportivo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Margus Sepp no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Nizan de Carvalho al camp.
  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): Deportivo va fer una substitució al minut 26. Gianluca Carlo Melina va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Federico Muñoz.
  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Gogita Mirzashvili de Deportivo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Paul Kauder va prendre el seu rol al minut 38.