Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nastic TGN (48491) - Atletico Cocotin (778676) » 453692345: T41/R8

Copa 453692345 Información oficial sobre el partido 453692345 en Hattrick

23.10.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 8

xampions Alineación oficial del equipo 'xampions' en el partido 4 - 2 Atletico Cocotin Alineación oficial del equipo 'Atletico Cocotin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
xampions Alineación oficial del equipo 'xampions' en el partido 3 - 0 Atletico Cocotin Alineación oficial del equipo 'Atletico Cocotin' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xampions

Goles Goles

  • 102 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Aleh Rakau de xampions va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): xampions equilibrava la balança al minut 36. En Daniele Gentile, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): xampions va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 69 Marciano Jato va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Dan Erickson, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a xampions.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 9 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Klaus Alling va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 9. En Aleksi Hopia va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jean-Marie Colmant va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 286 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 73, el xampions estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Pablo Montes León va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Klaus Alling. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 64 (Tirita (médico)): Klaus Alling va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Atletico Cocotin

Goles Goles

  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Atletico va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Kenneth Berre va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): El Atletico era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Kenneth Berre va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cédric Poirier de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): Hjalte Moltrup-Nielsen semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.