Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico el Mojon (988589) - Olimpic de Burdeos (1593528) » 453692388: T41/R8

Copa 453692388 Información oficial sobre el partido 453692388 en Hattrick

23.10.2013 12:00:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 8

Fernanduco Alineación oficial del equipo 'Fernanduco' en el partido 4 - 3 Olimpic de Burdeos Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Burdeos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fernanduco Alineación oficial del equipo 'Fernanduco' en el partido 3 - 0 Olimpic de Burdeos Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Burdeos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fernanduco

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Fernanduco va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 George Theuma va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Antonio Somalo Portero es va introduir dins la defensa central al minut 18, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 els aficionats van embogir quan en Andreu Gomis va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Fernanduco.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Passats 79 minuts, Miguel Ferreiro, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Fernanduco es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Miguel Ferreiro va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El jugador local George Theuma per poc que no incrementa el marcador al minut 67. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Daniel Waterhouse va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Miguel Ferreiro va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Somalo Portero de Fernanduco va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Olimpic de Burdeos

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Carles Llopart de Olimpic va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 164 Minuto 29 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 29 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Olimpic. Algaudas Dubenokas el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.
  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Iván Kalocsay, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Iván Kalocsay va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de José Martínez quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.