Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rivercanyes (434651) - Nozy Team (489629) » 457871405: T42/J13/VI

Liga 457871405 Información oficial sobre el partido 457871405 en Hattrick

22.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 13 / VI.236 (14554)

CE SABADELL TRONADOR Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL TRONADOR' en el partido 3 - 1 gingerbread man Alineación oficial del equipo 'gingerbread man' en el partido
Heinz Grandits (33') 1 - 0
Timoteu Cuence (38') 2 - 0
Heinz Grandits (39') 3 - 0
3 - 1 Rubén Chambó (43')
CE SABADELL TRONADOR Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL TRONADOR' en el partido 3 - 1 gingerbread man Alineación oficial del equipo 'gingerbread man' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CE SABADELL TRONADOR Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL TRONADOR' en el partido 2 - 0 gingerbread man Alineación oficial del equipo 'gingerbread man' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE SABADELL TRONADOR

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Heinz Grandits ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, SABADELL es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Timoteu Cuence va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): En Joshua Massonneau va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Heinz Grandits la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Timoteu Cuence es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): Timoteu Cuence va sorprendre Mario Volante amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 234 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 80 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Timoteu Cuence estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

gingerbread man

Goles Goles

  • 152 Minuto 43 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Rubén Chambó de gingerbread després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de gingerbread va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Anselm Rimblas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): gingerbread va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Diego Peroni va desviar el xut final de Enrique Clemente després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): gingerbread van sortir al contraatac al minut 42, però Rubén Chambó va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de gingerbread va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Silvio Jordão va sortir per sobre el travesser.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): gingerbread van seguir progressant per la banda dreta. Heliodoro Godoy va tenir la seva oportunitat al minut 65, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Ildefonso Baldriz va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de gingerbread que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Anselm Rimblas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.