Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Gralla (492834) - Ichiban Holdings FC (988050) » 457902457: T42/J7/VI

Liga 457902457 Información oficial sobre el partido 457902457 en Hattrick

08.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / VI.791 (15109)

La Gralla Alineación oficial del equipo 'La Gralla' en el partido 2 - 0 Scopulus Alineación oficial del equipo 'Scopulus' en el partido
Pit-Jürgen Lindhorst (59') 1 - 0
Roël Verlangen (83') 2 - 0
La Gralla Alineación oficial del equipo 'La Gralla' en el partido 2 - 0 Scopulus Alineación oficial del equipo 'Scopulus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Gralla Alineación oficial del equipo 'La Gralla' en el partido 1 - 1 Scopulus Alineación oficial del equipo 'Scopulus' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Gralla

Goles Goles

  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Gralla van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Pit-Jürgen Lindhorst.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gralla va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Roël Verlangen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Kees-Jan Vennix del Gralla ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Pit-Jürgen Lindhorst es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): En Dániel Ötvös ocupà el lloc d'en Claus Keller al 25 minuts, dos minuts després que el jugador de Gralla quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81, Kristian Brandt de Gralla es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Scopulus

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Cristino Peña de Scopulus, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 38, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Sergio Spínola va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 58, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dániel Ötvös va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Scopulus va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 84, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Walter Eiselt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Alberto Moraga.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Olmo Queralt probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Walter Eiselt, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.